China AVR-Voltagestabilisator fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Helen

Telefoonnummer : +86 18217375508

Free call
Ewen (Shanghai) Electrical Equipment Co., Ltd

 

 

 • Ewen (Shanghai) Electrical Equipment Co., Ltd
 • Ewen (Shanghai) Electrical Equipment Co., Ltd
 • Ewen (Shanghai) Electrical Equipment Co., Ltd
 • Ewen (Shanghai) Electrical Equipment Co., Ltd
 • Ewen (Shanghai) Electrical Equipment Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: Ewen Aantal werknemers: 10~50
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Belangrijke Producten van Ewen

 

Van het Ewen (Shanghai) Elektromateriaal Co., Ltd is zowel een fabrikant als handelsmaatschappij. Gevestigd in Jiading-District, is de Gemeente van Shanghai, China, Ewen gespecialiseerd in voltagestabilisator, transformator, AC gelijkstroom omschakelingsvoeding, reactor, en omschakelaar. De voltagestabilisator omvat de volgende types: de voltagestabilisator in drie stadia, de stabilisator van het enige fasevoltage, de automatische voltageregelgever, de stabilisator van het hoge machtsvoltage, de wisselstroomstabilisator, en de industriële Transformator van de voltagestabilisator enz. omvatten transformator in drie stadia, enige fasetransformator, droge typetransformator, isolatietransformator, en servotransformator enz.

 

De Markten van Ewen

 

Onze producten wordt wijd toegepast op diverse industriezones. Onze belangrijke buitenlandse markten omvatten landen in Azië, Europa, Noord-Amerika, en Zuid-Amerika. Bijvoorbeeld, Rusland, Bulgarije, Turkije, de Filippijnen, Indonesië, Maleisië, India, Vietnam en andere landen.

 

 

Succesvolle Samenwerkingsgevallen

 

Er zijn talrijke succesvolle samenwerkingsgevallen in verwant met onze producten. Bijvoorbeeld, de stabilisator sbw-F-300KVA samenwerking in drie stadia van het hoge machtsvoltage cese met Brundi-Ambassade, het kopen van Mitsubishi Electric project op automatische voltagestabilisator In drie stadia tns-45KVA, Maya Medische apparatuur Beperkte kopende voltagestabilisator voor zijn producten aan de uitvoer naar Amerika, Aoli-Groep die hoge machtsstabilisator sbw-1000KVA voor zijn fabriek in Myanmar kopen.

 

De Visie en het Voordeel van Ewen

 

Ewen houdt op het principe om kwaliteitsproducten en de uitstekende diensten voor onze klanten te verlenen. Ons principe is „Specialiteit produceert Reliabily“. Ewen probeert altijd ons beste om de beste diensten en de het meest competitve prijs aan te bieden. Ewen heeft randen op rijke industriële ervaring, professioneel technisch team, sterk productieteam, hoogte - kwaliteitsproducten, redelijke prijs, snelle levering, en de uitvoerige diensten.

Geschiedenis

Werd het Elektrische Materiaal die van Shanghai Lingyue Co., Ltd, de voorganger vervaardigen het Elektromateriaalco. van van Ewen (Shanghai), Ltd, opgericht in 2009. Van het Ewen (Shanghai) Elektromateriaal Co., Ltd werd opgericht in 2018. Ewen heeft zich op de elektromateriaalindustrie meer dan tien jaar geconcentreerd. Ewen heeft producten naar buitenland sinds 2018 uitgevoerd. Zijn belangrijke zaken specialiseren zich in buitenlandse handel met andere landen.

 

Zoals voor de belangrijkste producten van bedrijf deze twee, waren er slechts twee types van producten in 2009. Sedertdien werden more and more producten geleidelijk aan ontwikkeld. De voltagestabilisator, transformator, voltageregelgever, AC gelijkstroom omschakelingsvoeding, droge typereactor, omschakelaar werd ontwikkeld achter elkaar sinds 2018.

Dienst

Ewen biedt onze klanten de uitvoerige diensten aan

 

Pre-sale de Diensten

 

① productaanbeveling

② productcitaat

③ productinleiding

 

De op-aankoopdiensten

 

① aangepast oplossingsontwerp

② elektrodiagramtekening

③ bezoeken aan onze productiebasis

④ technische parametercommunicatie

 

De naverkoopdiensten

 

① éénjarige garantie met levenslang onderhoud

② vrije vervangstukken binnen garantieperiode

③ vrije technische opleiding door vedio het roepen

④ telefoononderzoek

⑤ On-spot facultatieve installatie

⑥ technische suppot op elk ogenblik

Ons Team

Ewen heeft professionele teams om onze klanten de uitstekende diensten aan te bieden.

 

Verkoopteam

 

Wij hebben een uitstekend verkoopteam. Het verkooppersoneel zou snel aan klantencitaat antwoorden en zou aan hen snel terugkeren. De opdracht van ons verkoopteam moet onze klanten met toewijding en inspanningen behandelen.

 

R&D-Team

 

Wij hebben een beroeps en een hoog rendementr&d team. Het lid van dit team zou de producten regelmatig, met geavanceerde technologie bevorderen.

 

Productieteam

 

Hoog - de kwaliteitsproducten konden niet zonder een sterk productieteam worden bereikt. Ewen heeft een sterk team die zich bij de productie concentreren, die de producten bij een snelle snelheid, en met hoogte - kwaliteit zou voorbereiden.

 

Kwaliteitscontroleteam

 

Ewen heeft een speciaal kwaliteitscontroleteam, het lid van wie de producten zou inspecteren alvorens zij Ewen-fabriek, verlaten om de hgihkwaliteit van onze producten en uitstekende het kopen ervaring van onze klanten te verzekeren.

 

Het Team van de naverkoopdiensten

 

Ewen heeft een team die van de naverkoopdienst zich op naverkoopkwesties concentreren. Als er om het even welk probleem met het product binnen garantieperiode is, zouden onze het teamleden van de naverkoopdienst elke inspanning leveren om u met het te helpen.

 • Bogdan Skliarenko

  Bogdan
 • Andreea Mighiu

  Andreea
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in